ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ

Η ιστορία μας

1976

Ίδρυση

Ίδρυση του πρώτου Γραφείου Τελετών, στη Θεσσαλονίκη, από τον Φάνη Μπαμπούλα. Η ιστορία μας ξεκινά.

1986

Συμπλήρωση πρώτης δεκαετίας

Συμπλήρωση πρώτης δεκαετίας. Ο Φάνης Μπαμπούλας βελτιώνει τον κλάδο, εφαρμόζει καινοτομίες και θέτει υψηλά standards, τα οποία θα καθιερωθούν στη συνείδηση του κόσμου και θα γίνουν συνώνυμα των Οίκων Τελετών στην Ελλάδα.

1995

Εναρξη εργασιών της 1ης σύγχρονης μονάδας Οίκου Τελετών

Ίδρυση του πρώτου Γραφείου Τελετών, στη Θεσσαλονίκη, από τον Φάνη Μπαμπούλα. Η ιστορία μας ξεκινά.

1996

Συμπλήρωση δεύτερης δεκαετίας

Συμπλήρωση δεύτερης δεκαετίας. Ο πρότυπος Οίκος Τελετών μας δημιουργεί έντονα θετικό αντίκτυπο στο Εξωτερικό και γίνεται αντικείμενο επίσκεψης και μελέτης πολλών επιχειρηματιών του κλάδου από όλη την Ευρώπη.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Οίκων Τελετών και η Αγγλική και Γερμανική Ομοσπονδία αποδέχονται την εταιρεία μας ως Μέλος, γεγονός που επιτρέπει την εμβάθυνση και τη βελτίωση της τεχνογνωσίας της εταιρείας. Ο Φάνης Μπαμπούλας και η δράση του αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και ταυτόχρονα η χώρα λαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο που επιτελείται στον συγκεκριμένο κλάδο.

2000

Δημιουργία της 1ης Ιστοσελίδας

Δημιουργία της 1ης Ιστοσελίδας Οίκου Τελετών στην Ελλάδα (www.baboulas.gr), η οποία αποσπά σε 2 χρόνια το Βραβείο καλύτερης Web σελίδας από τον φορέα “Europages”. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την επιχείρηση και τη χώρα.

2001

Τμήμα Επαναπατρισμού

Υλοποίηση εξειδικευμένου Τμήματος Επαναπατρισμού για την άρτια και επαγγελματική υποστήριξη του Ελληνισμού της διασποράς. Διευρύνεται το δίκτυο συνεργατών με τους Οίκους Τελετών του Εξωτερικού.

Δημιουργείται το κατάστημα της Βασιλίσσης Όλγας.

2002

Πρώτο Προσύμφωνο Τελετής

Δημιουργία και πρωτοποριακή εφαρμογή στην Ελλάδα του πρώτου Προσύμφωνου Τελετής. Ένας κατάλογος με ουσιαστικές ερωτήσεις, που αφορούν τον Προ-Σχεδιασμό της κάθε Τελετής, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι οικείοι τη στιγμή του μοιραίου γεγονότος.

2004

Ζωντανή Κάλυψης της Τελετής

Εφαρμογή ζωντανής κάλυψης της Τελετής μέσω διαδικτύου, για τη διευκόλυνση των συγγενικών προσώπων που ζουν σε άλλες χώρες.

2006

Συμπλήρωση τρίτης δεκαετίας

Συμπλήρωση τρίτης δεκαετίας. Είσοδος του υιού, Βασίλη Μπαμπούλα, στην επιχείρηση. Η επόμενη γενιά δίνει το παρόν, συνεχίζοντας το έργο με την ίδια συνέπεια, σοβαρότητα και κύρος, προσθέτοντας ταυτόχρονα το όραμά της για περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη του Brand.

2010

Δημιουργία του καταστήματος στην Αλεξάνδρου Σβώλου 22 με Π.Π. Γερμανού

2013

Δημιουργία του καταστήματος στην Καλαμαριά, Αργυρουπόλεως 57

2015

Υποδομής ανάπτυξης και υποστήριξης Δικτύου Οίκων Τελετών

Το προσωπικό της επιχείρησης μετά από ειδική εκπαίδευση λαμβάνει Πιστοποίηση από κορυφαίους Άγγλους ταριχευτές.

Συνεργασία με την παλαιότερη επιχείρηση συμβούλων ανάπτυξης στην Ελλάδα (“FC&D The Development Experts”) για τον σχεδιασμό Συστήματος Franchise και τη δημιουργία υποδομής ανάπτυξης και υποστήριξης Δικτύου Οίκων Τελετών. Η έδρα της εταιρείας λειτουργεί ως μητροπολιτικό κέντρο της αλυσίδας και εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Δικτύου, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια – καθοδήγηση στους νέους συνεργάτες.

Ιδρύεται στην οδό Στ. Καζαντζίδη 42 ο νέος υπερσύγχρονος Οίκος Τελετών “ΓΑΙΑ – Φάνη Μπαμπούλας και Υιός”, ένας χώρος που αποτελεί κόσμημα για τα ελληνικά δεδομένα και δίνει την ευκαιρία στην επιχείρηση να εκτοξεύσει τη δυναμική μας.

2016

Συμπλήρωση τέταρτης δεκαετίας

Με τη συμπλήρωση της τέταρτης δεκαετίας της, η εταιρία μας προχωρά σε συνολική αναβάθμιση του εταιρικού στόλου.

2017

Πρώτο "Unboxing" Οίκου Τελετών στον κόσμο

Την επικοινωνιακή πολιτική και το ψηφιακό περιεχόμενο του Οίκου αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Σαββάκης, ο οποίος αναμορφώνει τα Social Media της εταιρείας και υλοποιεί τα πρώτα πρότζεκτ εξωστρέφειας.

Η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο “Unboxing” Οίκου Τελετών στον κόσμο και στηρίζει μέσα από ένα viral πρότζεκτ 10 ιδρύματα της χώρας.

2018

Αλλαγή στο χώρο επικοινωνίας στο χώρο των Οίκων Τελέτων

Οι καμπάνιες στα Social Media της εταιρείας γίνονται viral στο ελληνικό διαδίκτυο και φιλοξενούνται σε κορυφαία media.

Η εταιρεία συνεργάζεται, σε επίπεδο εξωστρέφειας, με κορυφαία πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά “κύτταρα” σε κάθε άκρη της χώρας και αλλάζει όσα γνωρίζαμε στον χώρο της επικοινωνίας των Οίκων Τελετών.

2019

Αντικείμενο μελέτης Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών

Η επικοινωνιακή πολιτική και τα Social Media της εταιρείας γίνονται αντικείμενο μελέτης Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων και ανεβαίνουν στη σκηνή του TEDx, ενώ η νέα ψηφιακή εποχή του “Φάνη Μπαμπούλα και Υιού” παρουσιάζεται σε κορυφαία Πανεπιστήμια, Συνέδρια και Σεμινάρια Marketing.

Η εταιρεία γίνεται ο πρώτος Οίκος Τελετών στην ιστορία της εγχώριας διαφήμισης που είναι φιναλίστ στα Εθνικά Βραβεία Διαφήμισης “ERMIS”, συνεχίζοντας να επενδύει στο περιεχόμενο, στις ξεχωριστές υπηρεσίες και στα πρωτοποριακά πρότζεκτ.

2020

Εγκαινιάζεται το δεύτερο Franchise κατάστημα της επιχείρησης στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία φτάνει τα 6 καταστήματα στην πόλη.

Η εταιρία μας προετοιμάζει τη δημιουργία των πρώτων της καταστημάτων στην Αττική, φιλοδοξώντας στην ίδρυση ενός Δικτύου το οποίο θα επιφέρει τον απαιτούμενο σεβασμό στον κλάδο των πένθιμων τελετών σε όλη την Ελλάδα

2021

A) Ιδρύεται η κεφαλίδα του Δικτύου μας στην Αττική, στην καρδιά της Αθήνας. Με ένα σύγχρονο κατάστημα επί της οδού Ακαδημίας 37, η εταιρία μας είναι πλέον σε θέση να παρέχει όλες τις υπηρεσίες που μας καταξίωσαν στον κλάδο των πένθιμων τελετών εδώ και μισό αιώνα.
B) Η συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση Franchising ολοκληρώνεται με επιτυχία. Δεκάδες αιτήματα ανθρώπων που θέλουν να μοιρασθούν το όραμα μας, αναμένεται να εξετασθούν και να μας οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες.

2022

Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στα χρονικά δημιουργία συλλόγου Αιμοδοσίας από έναν Οίκο Τελετών. Στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση αιμοδοτών στο κατάστημα μας στην Ακαδημίας, συγκεντρώνονται αρκετές φιάλες αίμα οι οποίες θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη. Είναι γεγονός , ένας Οίκος Τελετών γίνεται φορέας ζωής

2023

Η εταιρία μας εγκαινιάζει το δεύτερο κατάστημα του Δικτύου της στην Αττική. Σε λίγα μέτρα απόσταση από το Κοιμητήριο του Ζωγράφου, επί της οδού Γ.Κουσίδη 99.

2023

Η ανανέωση του καταστήματος μας στο Δήμο Καλαμαριάς είναι γεγονός. Έπειτα από 8 συναπτά έτη παρουσίας ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το νέο μας κατάστημα επί της οδού Μεταμορφώσεως 5. Ο συνεργάτης μας Αντώνης Ξουρής, μοιράζεται κοινό όραμα με την οικογένεια μας και είναι δίπλα σας για να σας παρέχει υπηρεσίες βασισμένες στις αρχές μας: Σεβασμός- Κύρος- Αξιοπρέπεια.