ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Live Streaming Κηδείας

Δυστυχώς, μπορεί να χάσουμε ένα δικό μας πρόσωπο και για έναν μεγάλο αριθμό λόγων, να μην μπορούμε να δώσουμε το παρόν στη τελετή κήδευσής του. Η παρουσία μας εκεί, είναι ένας τρόπος να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο και να συμφιλιωθούμε όσο είναι δυνατόν με την απώλειά του.

Επίσης, πολλοί είναι οι συγγενείς ή οι φίλοι που δεν μπορούν να παραστούν σε μια κηδεία λόγω γεωγραφικών αποστάσεων. Άνθρωποι που ζουν, για παράδειγμα, στο εξωτερικό και για πρακτικούς λόγους δεν μπορούν να παραβρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου στην Ελλάδα.

Πόσο μάλλον τώρα, με τις συνθήκες της πανδημίας και την συμμόρφωση των πολιτών στους κρατικούς περιορισμούς, η παρούσια στις τελετές των αγαπημένων μας σε δύσκολες στιγμές, είναι δύσκολη και αδύνατη για ορισμένες ευπαθείς ομάδες.

H εταιρεία μας, λοιπόν, αποφάσισε να εξαφανίσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς, να μηδενίσει της αποστάσεις και να μας ενώσει με όσα αγαπάμε, δίνοντας την δυνατότητα για τη παρακολούθηση κηδείας από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε με την υπηρεσία Live Streaming.

Από το 1976, άλλωστε, δεν πιστέψαμε ποτέ ότι εκτός από τον θάνατο υπάρχει κάτι που μπορεί να χωρίσει τους ανθρώπους. Ούτε καν η απόσταση!