ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Συνεισφέρουμε στην ζωή και
την κοινότητά μας

Στον Οίκο Τελετών μας, η κοινωνική ευθύνη αποτελεί πυρήνα της δράσης μας. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της συνεισφοράς στην κοινότητα και της υποστήριξης των ανθρώπων σε δύσκολες στιγμές. Πέρα από τις υπηρεσίες μας, δεσμευόμαστε να δραστηριοποιούμαστε στην κοινότητα, να προωθούμε τον πολιτισμό της συνειδητής κηδείας και να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων όσο μπορούμε.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας να προσφέρουμε όχι μόνο υπηρεσίες, αλλά και αγάπη και στήριξη στην κοινότητά μας.

2018

2018

 H εταιρία μας για μία ακόμη φορά ενισχύει τα κύτταρα του αθλητισμού στη χώρα μας . Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη δομή του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΜΕΝΤ , δημιουργώντας μία “οικογένεια” η οποία κατέκτησε το double στην κατηγορία που αγωνίστηκε.

2019

2019

Με όσες δυνάμεις και πόρους διαθέτουμε , στηρίζουμε φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο . Η επαφή μας με το σύλλογο “Μέριμνα”  ενισχύεται . Τοποθετούμε τους ειδικούς κουμπαράδες σε κάθε τελετή μας , όπου πλήθος κόσμου εναποθέτει το αντίτιμο που διαθέτει με σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του φορέα.

2021

2021

2021

Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας , ένας Οίκος Τελετών δημιουργεί σύλλογο αιμοδοσίας . Αναγνωρίζουμε το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή μας και ενισχύουμε με τα μέσα που διαθέτουμε τους συνανθρώπου μας που χρειάζονται αίμα . Η καμπάνια μας γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση . Το κατάστημα μας επί της οδού Ακαδημίας σφίζει από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

2022

Η δραματική κατάσταση στην Ουκρανία δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους . Χιλιάδες συνάνθρωποι μας στερούνται τα βασικά και αναγκαία για την επιβίωση τους . Με τη βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και όλα τα αναγκαία τα οποία και αποστείλαμε στους πληγέντες της Ουκρανίας.

2023

Η γειτονική μας χώρα γνωρίζει πρωτοφανείς στιγμές μετά το χτύπημα του εγκέλαδου . Γεγονός το οποίο μας προτρέπει στο να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας . Με τη συνδρομή του Humanity Greece και με την απαραίτητη προβολή στα ΜΜΕ , συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά απρόσμενη και τεράστια . Ευελπιστούμε πως βάλαμε ένα λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια για βοήθεια στους συνανθρώπους μας.