ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις μας, οι οποίες δημιουργήθηκαν το 2015, είναι δομημένες στα Ευρωπαικά Πρότυπα Λειτουργίας Οίκου Τελετών και αποτελούν σημείο αναφοράς για τα ελληνικά δεδομένα. Σε έναν χώρο 1500 τ.μ. προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στο ύστατο χαίρε του κάθε συνανθρώπου μας τον σεβασμό που του αρμόζει.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε εντός του, έναν πρότυπο χώρο περιποίησης τους ανθρώπινου σώματος. Το επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τον ειδικό μας εξοπλισμό, είναι προνόμιο μόνο του δικτύου οίκων τελετών Φάνης Μπαμπούλας και Υιός.

Στα νεκροστάσιά μας (έκτασης 200 τ.μ.) η κάθε οικογένεια μπορεί να θρηνήσει τον άνθρωπό της με σεβασμό, διακριτικότητα και αξιοπρέπεια, όπως απαιτούν οι στιγμές αυτές.

Τέλος, στο ισόγειο των εγκαταστάσεών μας, οι αίθουσες χωρητικότητας 250 ατόμων είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους κάθε οικογένειας. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας για την αγάπη προς τον άνθρωπό σας με τον καθιερωμένο καφέ μετά τη λήξη της τελετής, αλλά και με πληθώρα γευμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις εγκαταστάσεις μας, στην Οδό Στέλιου Καζαντζίδη 42, όσο και σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου μας, μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε.

Προτεραιότητά μας

Η απόλυτη κατανόηση των ειδικών αναγκών σας σε μία τέτοια στιγμή και η δική μας ανταπόκριση με τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας διακρίνει από το 1976.