ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αποτεφρώσεις

Η εταιρεία μας, εδώ και 43 χρόνια, θεωρεί ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να ζει και να πεθαίνει όπως επιθυμεί. Ο σεβασμός είναι για εμάς η λέξη κλειδί που όχι μόνο χαρακτηρίζει την εταιρία μας αλλά αρμόζει καλύτερα στο ύστατο αντίο ενός ανθρώπου.

Έτσι, ο Οίκος Τελετών μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της διαδικασίας της αποτέφρωσης του αγαπημένου σας προσώπου, απαλλάσοντας τους συγγενείς από το βάρος των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Αυτό που μας διακρίνει όμως δεν είναι μόνο η μοναδική μας τεχνογνωσία επί του θέματος, αλλά και η απαλλαγή των συγγενών από άσκοπα κόστη και αβέβαια βήματα, με τις μοναδικές στην Ελλάδα ιδιόκτητες εγκαστάσεις μας όπου μπορεί να μείνει το ανθρώπινο σώμα πριν τη μετάβαση προς την αποτέφρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της αποτέφρωσης συντελείται στο κρεματόριο στη Ριτσώνα Ευβοίας ή στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ οι συγγενείς, κατόπιν επιθυμίας τους, μπορούν να συνοδεύσουν τον θανόντα στο ταξίδι με τη δική μας εποπτεία.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας σε όλα τα σημεία του δικτύου μας για τη καλύτερη καθοδήγηση σας επί του θέματος, στις δύσκολες αυτές στιγμές.