ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διακόσμηση Τελετής

Τα άνθη αποτελούν μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις αγάπης και συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου. Το λουλούδι, ως σύμβολο της ζωής, της χαράς, της αγάπης δεν είναι παράταιρο σε μία τελετή κηδείας. Το αντίθετο μάλιστα. Τιμά τον θανόντα, την ζωή που διετέλεσε, την αγάπη που μοιράστηκε με τους συνανθρώπους του και τις όμορφες στιγμές που βίωσε στη διαδρομή του.

Ο στολισμός ενός ναού είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τελετή, προσδίδοντάς της κομψότητα, σεβασμό και ποιότητα. Η επιλογή και η σύνθεσή τους, οφείλει να χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα, επαγγελματισμό και έμφαση στη λεπτομέρεια. Έτσι, το εξειδικευμένο μας προσωπικό ανθοδετικής, με επικεφαλή τον ανθοδέτη Αβραάμ Αβάνογλου, ιδιοκτήτη και CEO της γνωστής αλυσίδας ανθοπωλείων Fiorentino LFS, δημιουργεί πληθώρα ανθοσυνθέσεων της επιλογής σας, ώστε να τιμήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, με απόλυτη συνέπεια στις δικές σας επιθυμίες.

Για εμάς, η κάθε λεπτομέρεια μετράει με προτεραιότητα τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό μας για την απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής και την ανάγκη των αγαπημένων της προσώπων να την τιμήσουν.