Η φιλοσοφία μας

Κάθε άνθρωπος με το πέρασμα του στη ζωή  αφήνει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα . Πεποίθηση μας είναι πώς όλοι αξίζουμε ένα αξιοπρεπές αντίο , μία τελετή βασισμένη στον πρότερο βίο του καθενός . Είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε την τελετή του ανθρώπου σας με σεβασμό και αξιοπρέπεια  . Αρχές που μας διέπουν από το μακρινό 1976.

Με εκτίμηση
Φάνης & Βασίλης Μπαμπούλας
Χρηματοδότηση Τελετής

Υπηρεσίες

Τελετές

Γιατί να μας επιλέξετε

Η άποψη μας είναι πώς όλοι οι άνθρωποι αξίζουν έναν αξιοπρεπή αποχαιρετισμό με λογικό κόστος. Η εταιρία μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα με Δίκτυο Καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  καθώς και καθετοποιημένες εγκαταστάσεις  που σας προσφέρουν τη δυνατότητα να θρηνήσετε τον άνθρωπο σας με σεβασμό.  Μόνο μία φορά στη ζωή διοργανώνουμε αποχαιρετιστήρια τελετή στον άνθρωπο μας , οφείλουμε να το κάνουμε σωστά . Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση . 

Με εκτίμηση
Φάνης & Βασίλης Μπαμπούλας
Χρηματοδότηση Τελετής
0
Τελετές
0
Επαναπατρισμοί
0
Αποτεφρώσεις
0
Ημέρες Μνήμης
0
Προσχεδιασμοί Τελετής

Χρήσιμες Πληροφορίες

~

Δίκτυο Καταστημάτων

Στα καταστήματα Δικτύου μας μπορείτε να ενημερώθείτε για όλες τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να παρέχουμε . Μα πάνω από όλα θα συναντήστε ανθρώπους με κατανόηση και σεβασμό προς εσάς και τον άνθρωπό σας.

~

Στοιχεία Επικοινωνίας

24ωρη γραμμή χωρίς χρέωση 800 11 28 288

2310 869 250

ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ 42 | ΘΕΡΜΗ

funeral@baboulas.gr

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, σχόλια, ή ερωτήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.    Member of: