Ιστορία

1976

Ίδρυση του πρώτου Γραφείου Τελετών, στην Θεσσαλονίκη, από τον Φάνη Μπαμπούλα. Η ιστορία μας ξεκινά.

1986

Ο Φάνης Μπαμπούλας συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία. Βελτιώνει τον κλάδο, εφαρμόζει καινοτομίες και θέτει υψηλά standards τα οποία θα καθιερωθούν στην συνείδηση του κόσμου και θα γίνουν συνώνυμα των Οίκων Τελετών στην Ελλάδα.

1994

Ο Φάνης Μπαμπούλας συνεχίζει να καινοτομεί και ταυτόχρονα υλοποιεί το όραμα του. Σχεδιάζει μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα Οίκου Τελετών, μοναδική στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες Πανευρωπαϊκά και προχωρά στην κατασκευή της.

1995

Έναρξη εργασιών της 1ης σύγχρονης και ολοκληρωμένης μονάδας Οίκου Τελετών στην Ελλάδα με πρότυπο χώρο Δεξιώσεων, Νεκροστασίων και Αιθουσών Περιποίησης & Αποκατάστασης του Ανθρώπινου σώματος.

1996

Συμπληρώνονται 20 χρόνια ενεργούς δραστηριότητας στον κλάδο από τον Φάνη Μπαμπούλα με μία ακόμα επιβράβευση. Ο πρότυπος Οίκος Τελετών δημιουργεί έντονα θετικό αντίκτυπο στο εξωτερικό και πολλοί επιχειρηματίες του κλάδου, από Ευρωπαϊκές χώρες τον επισκέπτονται. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Οίκων Τελετών, η Αγγλική και Γερμανική Ομοσπονδία αποδέχονται την επιχείρηση του Φάνη Μπαμπούλα ως Μέλος, γεγονός που επιτρέπει την εμβάθυνση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας μας. Ο Φάνης Μπαμπούλας και η δράση του, αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και ταυτόχρονα η χώρα λαμβάνει εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο που επιτελείται σε αυτόν τον τομέα.

2000

Δημιουργία της 1ης Ιστοσελίδας Οίκου Τελετών στην Ελλάδα (www.baboulas.gr) αποσπώντας σε 2 χρόνια το Βραβείο καλύτερης Web σελίδας από τον φορέα Europages. Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την επιχείρηση του Φάνη Μπαμπούλα και την χώρα. Η επιχείρηση, πλέον, καταξιώνεται στην συνείδηση των ανθρώπων πανελλαδικά. Δίνεται έτσι, δύναμη και ορμή για να προχωρήσει ο Φάνης Μπαμπούλας σε τολμηρές ενέργειες δημιουργώντας Τελετές με ιδιαίτερο στυλ, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του κάθε πελάτη λαμβάνοντας θετικά σχόλια και ευχαριστίες.

2001

Δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος επαναπατρισμού για να υποστηρίξουμε με γνώση και αξιοπιστία τον Ελληνισμό του εξωτερικού αποκομίζοντας τις θερμές ευχαριστίες των απόδημων και την συνεχή ταυτόσημη φράση τους «δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αυτά που κάνετε εσείς». Οι επαφές με Οίκους του εξωτερικού αυξάνονται συνεχώς και η ανταλλαγή γνώσεων και συνεχούς ενημέρωσης μας βρίσκει πρωτοπόρους στις παροχές και στις υπηρεσίες μας.

Δημιουργία καταστήματος στην Βασ. Όλγας 72,

2002

Καινοτομική δημιουργία και εφαρμογή στην Ελλάδα του πρώτου Προσύμφωνου Τελετής. Ένας κατάλογο με ουσιαστικές ερωτήσεις που αφορούν τον Προ-Σχεδιασμό της κάθε Τελετής, ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι οικείοι την στιγμή του μοιραίου γεγονότος.

2004

Καινοτομική εφαρμογή ζωντανής κάλυψης της Τελετής μέσω διαδικτύου, για την διευκόλυνση των συγγενικών προσώπων που ζουν σε άλλες χώρες.

2006

Είσοδος του υιού, Βασίλη Μπαμπούλα στην επιχείρηση. Η επόμενη γενιά δίνει το παρόν, συνεχίζοντας το έργο με την ίδια συνέπεια, σοβαρότητα και κύρος, προσθέτοντας ταυτόχρονα το όραμα της για περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησης.

2008

Αναβάθμιση του καταστήματος στην Βασ. Όλγας 72

2010

Δημιουργία του καταστήματος στην Αλεξάνδρου Σβώλου 22 με Π.Π. Γερμανού

2013

Δημιουργία του καταστήματος στην Καλαμαριά, Αργυρουπόλεως 57

2015

Φεβρουάριος. Το προσωπικό της επιχείρησης μετά από ειδική εκπαίδευση λαμβάνει Πιστοποίηση από κορυφαίους Άγγλους ταριχευτές, γεγονός που φέρνει την επιχείρηση ξανά σε επαφή με τα ΜΜΕ της χώρας προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Μάιος. Επιλογή συνεργασίας με την παλαιότερη επιχείρηση συμβούλων ανάπτυξης στην Ελλάδα FC&D The Development Experts (www.fcd.gr) για τον σχεδιασμό Συστήματος Franchise και την δημιουργία υποδομής ανάπτυξης και υποστήριξης Δικτύου Οίκων Τελετών. Στην ήδη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της επιχείρησης, προστίθενται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι οργάνωσης, διοίκησης και Marketing. Η έδρα της εταιρείας λειτουργεί ως μητροπολιτικό κέντρο της αλυσίδας που θα εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Δικτύου, προσφέροντας πολύτιμη υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια και καθοδήγηση στους νέους συνεργάτες.

Νοέμβριος. Ιδρύεται στην οδό Στ. Καζαντζίδη 42 ο νέος υπερσύγχρονος Οίκος Τελετών «ΓΑΙΑ» Φάνης Μπαμπούλας και Υιός, ένας χώρος που για τα Ελληνικά δεδομένα αποτελεί κόσμημα δίνοντας μας την ευκαιρία να εκτοξεύσουμε την δυναμική μας και να φέρουμε την επιχείρηση σε θέση να μπορεί ανταποκριθεί στην δημιουργία και την Υποστήριξη του 1ου Δικτύου Οίκων Τελετών με Franchising στην Ελλάδα.

2016

Ιανουάριος. Η «ΓΑΙΑ» ξεκινά τις εργασίες της με εξαιρετική αποδοχή και ακόμη πιο εξαιρετικές κριτικές. Το όραμα του Φάνη Μπαμπούλα μετά από 40 χρόνια συναντιέται με την επόμενη Γενιά και εφαρμόζεται εξαιρετικά βελτιωμένο και οριοθετεί την ανάπτυξη.

Απρίλιος. Υπογράφεται, η πρώτη, στην Ελλάδα σύμβαση Franchising Οίκου Τελετών, στην περιοχή Ηλιούπολη του νομού Θεσσαλονίκης.

Ιούνιος. Το πρώτο κατάστημα Franchise της επιχείρησης επί της οδού Μακρυγιάννη 53 στην Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης ξεκινά τις εργασίες του και το όραμα του Βασίλη Μπαμπούλα για Δημιουργία δικτύου καταστημάτων μετά από 10 χρόνια γίνεται πραγματικότητα.

2017

Σεπτέμβριος. Την επικοινωνιακή πολτική του Οίκου αναλαμβάνει ο Ευθύμης Σαββάκης. Η χρονιά ξεκινά με την δυναμική παρουσία μας στα social media, Facebook και Instagram. Συνεχίζει με την δημιουργία του πρώτου digital χαρακτήρα, Οίκου Τελετών στον κόσμο, #xaroulisbaboulas. Το όραμα μας, περνά στη digital εποχή.