Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας, οι οποίες δημιουργήθηκαν το 2015, είναι δομημένες στα Ευρωπαικά Πρότυπα Λειτουργίας Οίκου Τελετών και αποτελούν σημείο αναφοράς για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς σε έναν χώρο 1500 τ.μ. προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στο ύστατο χαίρε του κάθε συνανθρώπου μας τον σεβασμό που του αρμόζει.


Παράλληλα, δημιουργήσαμε, εντός του, έναν πρότυπο χώρο περιποίησης τους ανθρώπινου σώματος, ενώ στα νεκροστάσιά μας (έκτασης 200 τ.μ.) η κάθε οικογένεια μπορεί να θρηνήσει τον άνθρωπό της με σεβασμό, διακριτικότητα και αξιοπρέπεια, όπως απαιτούν οι στιγμές αυτές.


Τέλος, στο ισόγειο των εγκαταστάσεών μας, οι αίθουσες χωρητικότητας 250 ατόμων είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους κάθε οικογένειας, τόσο με τον καθιερωμένο καφέ μετά τη λήξη της τελετής, αλλά και με πληθώρα γευμάτων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στις εγκαταστάσεις μας, στην Οδό Στέλιου Καζαντζίδη 42, όσο και σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου μας, μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε.