Κοινωνική Ευθύνη

2018
2018

   H εταιρία μας για μία ακόμη φορά ενισχύει τα κύτταρα του αθλητισμού στη χώρα μας . Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη δομή του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΜΕΝΤ , δημιουργώντας μία "οικογένεια" η οποία κατέκτησε το double στην κατηγορία που αγωνίστηκε . 

2019
2019

 Με όσες δυνάμεις και πόρους διαθέτουμε , στηρίζουμε φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο . Η επαφή μας με το σύλλογο "Μέριμνα"  ενισχύεται . Τοποθετούμε τους ειδικούς κουμπαράδες σε κάθε τελετή μας , όπου πλήθος κόσμου εναποθέτει το αντίτιμο που διαθέτει με σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του φορέα . 

2021
2021
2021

Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας ,  ένας Οίκος Τελετών δημιουργεί σύλλογο αιμοδοσίας . Αναγνωρίζουμε το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή μας και ενισχύουμε με τα μέσα που διαθέτουμε τους συνανθρώπου μας που χρειάζονται αίμα . Η καμπάνια μας γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση . Το κατάστημα μας επί της οδού Ακαδημίας σφίζει  από  ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας.

2022

 Η δραματική κατάσταση στην Ουκρανία δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους . Χιλιάδες συνάνθρωποι μας στερούνται τα βασικά και αναγκαία για την επιβίωση τους . Με τη βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου , συγκεντρώνουμε τρόφιμα και όλα τα αναγκαία τα οποία και αποστείλαμε στους πληγέντες της Ουκρανίας .

2023

 Η γειτονική μας χώρα γνωρίζει πρωτοφανείς στιγμές μετά το χτύπημα του εγκέλαδου . Γεγονός το οποίο μας προτρέπει στο να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας . Με τη συνδρομή του Humanity Greece  και με την απαραίτητη προβολή στα ΜΜΕ , συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά απρόσμενη και τεράστια . Ευελπιστούμε πως βάλαμε ένα λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια για  βοήθεια στους συνανθρώπους μας .